Hijyen Politikamız

Hijyen ürünün alınmasından, saklanmasına, üretimde yeni bir ürüne dönüşmesine, bu ürünün müşteriye nakliyesine ve sunumunun  yanında gerekli ekipmanında belirlenen standartlarda kullanılması ile mümkün olur.

Altun Yemek gıda sektöründe uluslararası geçerliliği olan HACCP belgesini alarak, olmazsa olmaz kriterleri üretimde ve tesislerde hakim kılmıştır. Yemek üretimi konusunda, lezzetin önemli olduğu kadar hijyenin de çok önemli bir unsur olduğunun bilincinde olan Altun Yemek kurum içi temizliğe son derece dikkat etmektedir. Konusunda uzman olan firmamız ürettiği tüm çözümleri kalıcılık ilkesi ile yürütür, kalıcılığı sağlamak içinse personel eğitimlerine en üst düzeyde önem verir.

Servis yapılan araçlar HACCP kriterlerine harfiyen uyularak yapılmakta, araçlar her servis sonrası uygun kimyasallar kullanarak temizlenmekte, bakteri üremesi ve kontaminasyon önlenmekte daha sonraki servise hijyenik olarak gidilmektedir.

Kullanılmış kaplar ve gereçler yüksek ısıda ideal kimyasallar kullanılarak temizlenmektedir.

Sürekli yapılan personel eğitimleri ve denetimleri kurumumuzda hijyenin uygulanması konusunda taviz verilmemektedir.